Babagan Kita

NINGBO YONGSHENG BRUSH CO., LTD

KITA Luwih Saka 500 JENIS BANYAK. KOMUNITAS Duwe Kapabilitas Produksi sing BESAR lan OUTPUT ANNUAL KAMI ADA 30.000.000 PC. PESANAN OEM / ODM WILUJENG. 

NINGBO YONGSHENG BRUSH CO., LTD minangka pabrik industri sing khusus nggawe macem-macem sikat, aksesoris jedhing plastik lan cermin kosmetik. Pabrik kasebut dununge ana ing pinggiran sisih lor Kota Ningbo, Ing sacedhake Zona Pangembangan Pariwisata Danau Jiulong sing apik.

Pabrik kasebut jembar rong puluh loro ewu rong atus meter persegi. Kanthi peralatan canggih, Sistem manajemen sing ketat lan efisien. lt dikombinasikake karo Produksi, inspeksi Kualitas, Sales, pasokan material Teknis, Gudang, lan produk anyar sing nemoni enem departemen khusus. Kanggo nggayuh tujuan minangka "tumindak minangka pimpinan industri", kita nggawe sumber pangembangan, kita ngatur wawasan profesional, inovatif lan industri kanggo bersaing ing lapangan. Saiki, pelanggan bakal ndeleng "Menang / Menang Hubungan".

Disetujoni byISO9001 saka taun 2003, kualitas pesanan lan wektu pangiriman sampeyan bakal dijamin dening teknolog pengalaman lan 550 tenaga kerja trampil karo Yongsheng, Kita duwe Rong puluh loro mesin injeksi kanthi 9 tangan mekanik, Siji garis cetakan otomatisasi, Papat semprotan banyu tirai meja spray, Rong puluh enem mesin kumpul, Lima mesin cetak layar, Telung mesin stamping panas, Enem pukulan, Empat mesin buffing, Siji mesin curting otomatis lan Enem paket paket. Uga duwe tim pangembangan cetakan dhewe supaya bisa ngembangake barang anyar bebarengan. Kita ngekspor menyang negara ing saindhenging tembung. US, Eropa, Jepang, Timur Tengah, Tenggara… Sampeyan mesthi bisa nemokake tujuan sing dikarepake. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan gabung ing dina iki lan ngarep-arep apa sing bisa dadi kontributor sukses lan kamakmuran mbesuk. Hubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap babagan produk utawa priksaan liyane!