Sikat karet warna klasik sikat rambut nganggo desain sing nyaman

Katrangan singkat:


  • Bahan: Karet ABS, nilon, bulu.
  • Werna: Ireng, Abang.… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    T09-2586T  T09-2151T  T09-2143T  T09-2562T

    T09-2586T, T09-2151T, T09-2143T, T09-2562T

    T71-2586T T71-2208TC T71-2554TSP  T71-2152T

    T71-2586T, T71-2208TC, T71-2554TSP, T71-2152T

    T153-2586T  T153-2142T  T153-2208T T153-2562T

    T153-2586T, T153-2142T, T153-2208T, T153-2562T

    T160-2586T T160-1765TSP  T160-2185T T160-2151T

    T160-2586T, T160-1765TSP, T160-2185T, T160-2151T

    Langkah-langkah pangolahan

    Pre-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan pembelian-Komponen ------ bagean Kualitas Injeksi ------ inspeksi-Komponen ------ bagean - ---- permukaan ------ finish-Quality ------ inspeksi-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Packing.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO
    Wektu Utama: 45-60days.
    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 24 PCS / kothak njero.240PCS / karton.
    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Gagang klasik lan dirancang kanthi nutupi alus karet nutupi gampang banget kanggo nahan lan kepenak. Sikat rambut wis rampung nganggo matte matine supaya genggeman kuwat.

    Sikat rambut bantalan dayung bisa beda-beda, bantal fleksibel nganggo nilon utawa bulu sing dicampur ora bakal kecut utawa narik rambut, uga bisa nganggo pijet sing apik. Basis bantal ngrangsang aliran getih ing kulit sirah, ngasilake rambut sing luwih sehat, nyengkuyung tuwuh rambut, lan nambahi folikel rambut kanthi minyak alami, dene bolongan ventilasi cilik ngatasi tekanan udara supaya ora ngrusak kulit kepala. Bakal ana bolongan ing bantal. Iki bisa ngidini hawa bisa beredar lan bisa nganggo pijet sing luwih alus.

    Sikat rambut Vent cocok kanggo digunakake ing kabeh jinis rambut: apik, kandel utawa kriting. Produk iki cocok kanggo kabeh wong lan bisa digunakake kanggo rambut teles utawa garing. Sikat rambut vent ukuran amba cocog karo lekukan endhas.

    Sikat rambut bunder bisa nggawe gelombang utawa ikal sing empuk, nambah awak & kepenuhan utawa rapi & straighten rambut kasar, kriting utawa kriting.

    Sampeyan bisa milih warna kanggo lapisan karet, siji warna kanggo sikat bolongan utawa desain warna sing beda kanggo sirah lan gagang. Siji logo warna gratis. Paket normal yaiku tas nilon sing mbukak. Uga kita bisa nawakake gantungan plastik, gantungan kertas, kertu kertas, tas opp, kothak PET lan tampilan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: