Hubungi Kita

NINGBO YONGSHENG BRUSH CO., LTD

Alamat

No.436 Xihe Village Jiulonghu Town, Zhenhai District Ningbo, China 315205

Telpon

0086-574-87641667

0086-574-86530781

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita