Sikat rambut mini kanthi lapisan karet warna-warni, uv listrik, transfer banyu

Katrangan singkat:


  • Bahan: Karet ABS, Karet nilon, Bristles
  • Werna: Listrik UV warna-warni, Lapisan karet, Injeksi… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    2680T

    2680T

    S140X-9 S140X-7   S140X-3 S140X-2

    S140X-9, S140X-7, S140X-3, S140X-2

    T42X-6T T42X-7T T42X-5T T42X-19T

    T42X-6T, T42X-7T, T42X-5T, T42X-19T

    T66X-6T T66X-7T T66X-5T T66X-19T

    T66X-6T, T66X-7T, T66X-5T, T66X-19T

    T90X-6 T90X-7 T90X-5 T90X-2

    T90X-6, T90X-7, T90X-5, T90X-2

    T119X-6T T119X-7T T119X-19T  T119X-2T

    T119X-6T, T119X-7T, T119X-19T, T119X-2T

    T140X-6T T140X-17T T140X-3T T140X-2T

    T140X-6T, T140X-17T, T140X-3T, T140X-2T

    T2681

    T2681

    UV144X-6  UV144X-7  UV144X-17  UV144X-5

    UV144X-6, UV144X-7, UV144X-17, UV144X-5

    Langkah-langkah pangolahan

    Pre-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ tuku-Komponen ------ bagean ------ Kualitas Injeksi ------ inspeksi-Komponen ------ bagean ------ permukaan ------ rampung-Kualitas ------ inspeksi-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pengepakan.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO

    Wektu Utama: 45-60days.

    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 24 PCS / kothak njero.240PCS / karton.

    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Ukuran Portable Cilik - Ukuran Petite kanggo panyimpenan sing cocog, cocog karo gaya urip saben dinane. Simpen ing tas sampeyan kanggo tutul nalika sampeyan. Sikat rambut mini bisa digunakake ing rambut teles utawa garing lan cocok kanggo pria, wanita lan bocah. Sikat sikat luwih cilik, luwih cepet lan sampurna kanggo urip sak-on-the-go. Ukuran mungil kanggo panyimpenan sing gampang, gampang dadi dompet sampeyan, lan bocah uga seneng. Sikat iki bisa digunakake ing rambut teles utawa garing. Cocog kanggo wanita, pria lan bocah, rambut dawa utawa cekak, rambut kriting lancip utawa kandel.

    Sikat Rambut Cilik Detangler Kita fitur Eksklusif, Bulu wulu sing kuat alon-alon pijet kulit kepala nalika ngrangsang aliran getih lan nguatake rambut

    Detangler Squirt kita dirancang kanthi apik kanggo nyilikake rasa nyeri lan nglindhungi rambut saka pucuk lan rusak. Sampeyan bisa nyikat kanthi kurang meksa supaya bisa ngilangi rambut kanthi kurang.

    Uga kita duwe macem-macem jinis ing sirah lan gagang bisa dipilih. Nangani nganggo genggeman alus bisa dadi gampang banget. Kepala sing beda-beda bisa digunakake ing akeh adegan lan kabeh efek sing dikarepake.

    Lipat lan desain kompak supaya gampang digawa. Ukuran mini pas karo kanthong, tas, kopling. Cocog kanggo plancongan, tanggal, blanja, metu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane