Warta

  • Subject: On Line sales in Amazon

    Subjek: Penjualan online ing Amazon

    Subjek: Penjualan online ing Amazon Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. -salah sawijining pabrik sikat rambut profesional sing misuwur ing China. Amazon-salah sawijining pengecer barang online paling gedhe ing donya. Wiwit taun 2018, perusahaan kita nindakake penjualan e-commerce lintas batas Amazon lan nggunakake forei ...
    Waca liyane
  • Subject: New material-Bamboo Fiber brush/Straw Brush

    Subjek: Sikat Serat Bambu / Sikat Sedotan material anyar

    Subjek: Sikat Serat Bambu-bahan anyar / Sikat Jerami Ora ana plastik, ora ana kayu, ora ana logam. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. wis sukses ngetrapake bahan anyar - Bahan komposit Biomassa. Iki minangka jinis bahan tahan anyar sing kasusun saka bahan makromolekul lan materia biomassa ...
    Waca liyane
  • Subject: Approaching Artificial Intelligence(AI) 

    Subjek: Nyedhaki Intelijen Ponggawa (AI) 

    Subjek: Nyedhaki Intelijen Ponggawa (AI) YA, AI wis nyedhak! Amarga kangelan ngrekrut tenaga kerja, utamane pengaruh epidemi ing taun 2020. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. wis ngupayakake akeh kanggo ngembangake teknologi AI dadi produksi massal. Saiki, umume inje ...
    Waca liyane
  • Produk sing Ora Disepelakake Iki Pancen Krosinal kanggo Rambut Sehat lan Sehat

    Kaya sing dinggo nglancarake rutinitas rambut kita kanthi harta karun sing ditemokake ing pawon kaya garpu (Nuwun sewu, Ariel), blanja sikat rambut paling apik sing cocog karo jinis rambut, tekstur, dawa, lan pilihan gaya sampeyan ora rumit. Sikat sing sampeyan gunakake kanggo nyuda jeritan utawa nyebar ...
    Waca liyane
  • Sikat Rambut Paling Apik kanggo Gaya Rambut Mane

    Kabeh wong butuh sikat rambut sing apik. Apa bisa nggawe knot utawa menehi rambut kanthi ekstra, iku alat sing fleksibel sing penting kanggo nggoleki sing paling apik. Mesthine, yen sampeyan lagi golek sing anyar, sampeyan bakal priksa manawa sampeyan entuk sing apik lan ...
    Waca liyane
  • 6 hacking rambut ahli iki bakal * langsung * nambah volume lan kekandelan rambut sampeyan

    Apa sampeyan ngupayakake niru karangan sewidak, ampea antena ing update klasik utawa mung nggawe gerakan sing ora angel kabeh, rambute sing gedhe banget ora bakal ilang. Nanging yen sampeyan lair kanthi rambut sing alus, utawa rambut sampeyan dadi luwih tipis suwene taun, entuk volume ...
    Waca liyane