Warta Perusahaan

  • Subject: On Line sales in Amazon

    Subjek: Penjualan online ing Amazon

    Subjek: Penjualan online ing Amazon Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. -salah sawijining pabrik sikat rambut profesional sing misuwur ing China. Amazon-salah sawijining pengecer barang online paling gedhe ing donya. Wiwit taun 2018, perusahaan kita nindakake penjualan e-commerce lintas batas Amazon lan nggunakake forei ...
    Waca liyane
  • Subject: New material-Bamboo Fiber brush/Straw Brush

    Subjek: Sikat Serat Bambu / Sikat Sedotan material anyar

    Subjek: Sikat Serat Bambu-bahan anyar / Sikat Jerami Ora ana plastik, ora ana kayu, ora ana logam. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. wis sukses ngetrapake bahan anyar - Bahan komposit Biomassa. Iki minangka jinis bahan tahan anyar sing kasusun saka bahan makromolekul lan materia biomassa ...
    Waca liyane
  • Subject: Approaching Artificial Intelligence(AI) 

    Subjek: Nyedhaki Intelijen Ponggawa (AI) 

    Subjek: Nyedhaki Intelijen Ponggawa (AI) YA, AI wis nyedhak! Amarga kangelan ngrekrut tenaga kerja, utamane pengaruh epidemi ing taun 2020. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. wis ngupayakake akeh kanggo ngembangake teknologi AI dadi produksi massal. Saiki, umume inje ...
    Waca liyane