Sikat rambut gaya anyar sing populer

Katrangan singkat:


  • Bahan: Karet ABS, Karet nilon, Bristles
  • Werna: Listrik UV warna-warni, Lapisan karet, Injeksi… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    1793P

    1793P

    1953 1952

    1953, 1952

    2862

    2862

    8543A 8542A

    8543A, 8542A

    8587  8588

    8587, 8588

    8587 8588

    8587, 8588

    8886 8565 8566

    8886, 8565, 8566

    9583 9582 8584 8585

    9583, 9582, 8584, 8585

    T1842

    T1842

    t1854

    t1854

    Langkah-langkah pangolahan

    Pra-produksi ------conto------ konfirmasi-Material------ tuku-Komponen ------bagean------ Kualitas Injeksi------ inspeksi-Komponen ------bagean ------lumahing------ mutu-Kualitas ------inspeksi-Kualitas Majelis ------inspeksi-Packing.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO

    Wektu Utama: 45-60days.

    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 12PCS / kothak njero.120PCS / karton.

    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Kita duwe sikat rambut gaya lan populer.

    Sampeyan bisa milih sikat rambut Rampung listrik kanthi warna-warni listrik, sikat rambut klasik injeksi warna nganggo bulu nilon, sikat karet warna-warni sikat nganggo bolongan bantal, sikat basah kanthi warna kanthi lapisan karet, gradien kembang UV sikat sikat bantal rambut, klasik Injeksi sikat rambut bantal, sikat teasing nganggo bulu lan campuran nilon, sikat Basah ing desain warna pencetakan 3D.

    Lan kita duwe materi anyar sing ngarepake plastik, kayu lan pring. Yaiku bahan komposit Biomassa. Iki minangka jinis bahan tahan anyar sing kasusun saka bahan makromolekul lan bahan biomassa. Amarga kandungan bahan lingkungan sing anyar luwih saka 50%, produk kasebut duwe kaluwihan proteksi lingkungan lan karbon sithik. Lan kasedhiya serat prabot lan jerami.

    Sikat nggoda bisa nambah kontrol gaya kanthi kombinasi bulu babi lan nilon. Pegangan tikus buntut tikus duwe ujung pilihan kanggo pamisahan, pamisahan, lan sentuhan pungkasan. Bulu babi cendhak kanggo nggawe ketegangan lan cemlorot lan turmalin bulu nilon sing ditingkatake kanthi gampang pindhah liwat rambut. Bulu babi nyikat reresik lan kahanan rambut lan disebarake minyak alami rambut ing batang rambut. 

    Sikat rambut vent sing udan kanggo rambut digawe saka bahan anti-statis, pin alus nggawa kekuwatan lan daya tahan super. Solusi sampurna kanggo nduwurke tumpukan rambut, masalah elektrostatik lan gampang diresiki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane