Sikat rambut bunder profesional kanthi resistensi suhu dhuwur kanthi macem-macem gaya

Katrangan singkat:


  • Bahan: ABS, tong Aluminium , Nylon, Bristles
  • Werna: Listrik UV warna-warni, Lapisan karet, Injeksi… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    _S7A0093

    S7A0093

    167-2208UV   167-2213UV   167-2212UV

    167-2208UV, 167-2213UV, 167-2212UV

    6508TC 6513TC 6512TC

    6508TC, 6513TC, 6512TC

    6608TC  6613TC 6612TC (2)

    6608TC, 6613TC, 6612TC 

    6608TC  6613TC 6612TC

    6608TC, 6613TC, 6612TC

    6613TC 6612TC

    6613TC, 6612TC

    S43-2160T S43-2562T S43-2561T

    S43-2160T, S43-2562T, S43-2561T

    S150-2208SC  S150-2213SC S150-2212SC  S150-12227S

    S150-2208SC, S150-2213SC, S150-2212SC, S150-12227S

    T62-2208TC  T62-2213TC T62-2212TC

    T62-2208TC, T62-2213TC, T62-2212TC

    T159-2909TC T159-2908TC T159-2913TC

    T159-2909TC, T159-2908TC, T159-2913TC

    T160-2644TV T160-2634TV T160-2625TV T160-2618TV

    T160-2644TV, T160-2634TV, T160-2625TV, T160-2618TV

    T1244CVP T1234CVP T1228CVP T1218CVP

    T1244CVP, T1234CVP, T1228CVP, T1218CVP

    T6709TC T6708TC T6713TC T6712TC

    T6709TC, T6708TC, T6713TC, T6712TC

    WTSP001  WTSP002 WTSP003 WTSP004

    WTSP001, WTSP002, WTSP003, WTSP004

    Langkah-langkah pangolahan

    Pre-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ tuku-Komponen ------ bagean ------ Kualitas Injeksi ------ inspeksi-Komponen ------ bagean ------ permukaan ------ rampung-Kualitas ------ inspeksi-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pengepakan.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO

    Wektu Utama: 45-60days.

    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 12PCS / kothak njero.120PCS / karton.

    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Sikat rambut tong bunder aluminium ngidini sampeyan ngluncur sikat kanthi rasane kaya gerakan sing luwih normal. Digawe nganggo sikat rambut, sikat termal sing diluncurake ngidini aliran udara sing cukup, supaya rambut alus lan alus supaya bisa ditata. Alat tata rambut sing apik kanggo nyuda wektu rambut sampeyan dadi panas lan aja nganti rusak! Sikat wulu nilon digawe nganggo bulu alus sing alus nanging cukup fleksibel kanggo ngilangi rambut kanthi gampang. Dirancang nganggo sikat rambut, sikat volumisasi rambut kompak iki bakal mbantu nambah rambut lan nyuda rambut lan uga pijet kulit sirah lan ngrangsang sirkulasi udara sing luwih apik. Nambah tampilan rambut sampeyan lan ningkatake tekstur lan nyuda rambut rapuh lan pucuk kanthi sikat rambut kanggo rambut kanthi gaya salon. Nggunakake teknologi nano keramik + ionik, sikat bunder iki bakal ngetokake ion negatif nalika digawe panas, sing bakal nutup kutikula lan nglindhungi rambut, kanthi gampang geser nalika nyikat. Sikat bunder kanggo pangatusan jotosan iki mbantu sampeyan ngencengake lan nambah volume, nggawe ombak lan ikal, miturut pilihan. Cocog banget kanggo kabeh jinis rambut lan gaya rambut. Tong minyak aluminium kanthi cetakan keramik bisa dadi resistensi suhu dhuwur (nganti 428 ° F / 220 ° C). Bulu nilon bisa 6/6.

    Sikat rambut tong bunder aluminium kanthi ukuran sing beda-beda, kita duwe 54mm, 44mm, 34mm, 25mm normal.

    Kabeh ukuran kepala bisa dipasang kanthi macem-macem bentuk gagang, kasedhiya gagang klasik, mode, asli, lan profesional.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: