Sikat rambut nganggo karet kanthi cetakan warna kanthi gagang desain

Katrangan singkat:


  • Bahan: Karet ABS, nilon, bulu.
  • Werna: Ireng, Ungu, Jambon, Biru, Kuning, Emas .... Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    T42-2586T T42-2554T T42-2143T T42-2142T

    T42-2586T, T42-2554T, T42-2143T, T42-2142T

    T62-2586T  T62-2151T T62-2143T   T62-2152T

    T62-2586T, T62-2151T, T62-2143T, T62-2152T

    T65-2586T  T65-2185T T65-2152T T65-2111T

    T65-2586T, T65-2185T, T65-2152T, T65-2111T

    T66-2586T T66-2153T T66-2142T T66-2213TC

    T66-2586T, T66-2153T, T66-2142T, T66-2213TC

    T119-2586T T119-2554T T119-2153T T119-2214TC

    T119-2586T, T119-2554T, T119-2153T, T119-2214TC

    T122-2586T T122-1765T T122-2208TC T122-2151T

    T122-2586T, T122-1765T, T122-2208TC, T122-2151T

    T143-2586T  T143-2152T T143-2143T T143-303T

    T143-2586T, T143-2152T, T143-2143T, T143-303T

    T145-2586T T145-2151T T145-2213TC T145-2127T

    T145-2586T, T145-2151T, T145-2213TC, T145-2127T

    T145-2586T T164-1765T T164-1965T      T145-12227T

    T145-2586T, T164-1765T, T164-1965T, T145-12227T

    T149-2586T  T149-2554T T149-2143T T149-2213TC

    T149-2586T, T149-2554T, T149-2143T, T149-2213TC

    T156-2586T  T156-1765T T156-2143T T156-2111T

    T156-2586T, T156-1765T, T156-2143T, T156-2111T

    T165-2151T  T165-1765T  T165-2561TSP  T165-2213TC

    T165-2151T, T165-1765T, T165-2561TSP, T165-2213TC

    T166-2586T T166-1765T T166-2561T  T166-2562T

    T166-2586T, T166-1765T, T166-2561T, T166-2562T

    Langkah-langkah pangolahan

    Pre-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ tuku-Komponen ------ bagean ------ Kualitas Injeksi ------ inspeksi-Komponen ------ bagean ------ permukaan ------ rampung-Kualitas ------ inspeksi-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pengepakan.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO

    Wektu Utama: 45-60days.

    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 12PCS / kothak njero.120PCS / karton.

    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Sikat rambut dayung, sikat rambut bantalan sing beda-beda, sikat rambut bunder, sikat rambut curhat. Sikat rambut laras aluminium bisa kasedhiya. Sikat rambut nganggo sikat rambut, sikat sing sikat alus ing kulit sirah lan ora bakal narik rambut. Iki tegese olahpesan kulit sirah nalika nyikat rambut sing nambah sirkulasi, mula bisa tuwuh rambut. Sikat rambut kanggo pria lan wanita, rambut sing basah utawa garing, rambut alami kriting lancip dawa lan kabeh jinis rambut.

    Gagang kanthi desain piring sing beda. Desain non-slip bertekstur, genggeman sing nyaman lan ora gampang tiba. Nangani ngisor nganggo bolongan, trep kanggo dipasang. Nangani non-slip ergonomis sing inovatif lan dirancang khusus kanggo menehi kontrol lan kenyamanan maksimal nalika gaya. Gampang kanggo entuk asil salon profesional ing omah kanthi sikat rambut iki. Sampeyan bisa milih sapa sing disenengi. Sawetara bisa nganggo tutul sing luwih alus, sawetara uga nganggo desain warna, uga sampeyan bisa nyithak logo ing lokasi piring. Piring kasebut bisa beda warna lan efek minangka gagang, kayata, sampeyan bisa nglukis warna ing piring lan lapisan karet ing sikat. Lan pinball bisa uga warna padha karo piring minangka siji seri. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: