Lapisan karet, transfer banyu, sikat rambut dayung listrik UV kanthi bantal fleksibel

Katrangan singkat:


  • Bahan: Karet ABS, nilon,
  • Werna: Listrik UV warna-warni, Lapisan karet, Injeksi… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    S137-2286S

    S137-2286S

    S148-2586S

    S148-2586S

    T99-2286T

    T99-2286T

    T99-2586T

    T99-2586T

    T124-2586T

    T124-2586T

    T150-2586T

    T150-2586T

    T150-2586UV

    T150-2586UV

    T159-2586TN

    T159-2586TN

    T163-2586T

    T163-2586T

    Z112-2586Z

    Z112-2586Z

    Langkah-langkah pangolahan

    Pre-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ tuku-Komponen ------ bagean ------ Kualitas Injeksi ------ inspeksi-Komponen ------ bagean ------ permukaan ------ rampung-Kualitas ------ inspeksi-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pengepakan.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO

    Wektu Utama: 45-60days.

    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 12PCS / kothak njero.120PCS / karton.

    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Sikat dayung kanthi bantal fleksibel lan pin nilon. Apa sampeyan duwe rambut sing alus, kenthel, kriting, udan utawa garing, Sikat Paddle sing lembut bisa digunakake kanthi kabeh jinis rambut, kanthi alon-alon nalika sampeyan nyikat rambut sampeyan. Ora bakal narik utawa narik, nanging wulu sing dibunderake bakal alon-alon pijet kulit sirah. Uga bisa entuk asil salon profesional ing omah kanthi gaya cepet lan efektif, sampurna kanggo detangling lan pengeringan kanggo njupuk rambut saka udan dadi garing. Godhong alus, alus lan langsing. Nampilake bentuk tradisional sing dirancang kanggo nyempetake, volume, deton utawa gaya nalika pengeringan, kasedhiya kanthi cetakan kembang lan permen warna. Lebokake kesan dayung kanthi kesan bantalan sing fleksibel lan bulu sing pucuk bal, supaya bisa digunakake lan seneng nyikat stres lan detangling. Sikat dayung cocog kanggo rambut dawa lurus utawa rambut kenthel. Bantal sing kebak ing udhara minangka inci sing nyerep kejut ing kulit sirah sing alus. Tips rambut sing dilapis lan dibunderake mbantu nyegah snagging lan rusak lan tumindak bisa diresiki tanpa narik.

    Sikat rambut rambut kanthi macem-macem gagang non-slip sing inovatif lan ergonomis. Gagang iki dirancang khusus kanthi kontrol maksimum lan kenyamanan nalika gaya. Gampang kanggo nggayuh asil salon profesional ing omah kanthi sikat iki. Sampeyan bisa milih macem-macem jinis gagang, gagang gampang sing klasik, gagang kanthi desain piring, desain khusus bentuk khusus ....


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: