Lapisan karet, listrik UV, percetakan shinning, sikat rambut detangler transfer banyu kanthi rambut Intelliflex

Katrangan singkat:


  • Bahan: ABS , TPR , nilon,
  • Werna: Ireng, Abang, Biru, Kuning, Ijo,… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    1952,1953

    1952, 1953

    T1951WN

    T1951WN

    T1955 (2)

    T1955

    T1955

    T1955

    UV1955

    UV1955

    WT1951 WT1954

    WT1951, WT1954

    WT1952

    WT1952

    WT1952B

    WT1952B

    Langkah-langkah pangolahan

    Pre-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ tuku-Komponen ------ bagean ------ Kualitas Injeksi ------ inspeksi-Komponen ------ bagean ------ permukaan ------ rampung-Kualitas ------ inspeksi-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pengepakan.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO

    Wektu Utama: 45-60days.

    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 12PCS / kothak njero.120PCS / karton.

    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Sikat rambut detangler nggunakake sikat Intelliflex eksklusif sing mbengkokake lan lentur kanggo ngilangi knot kanthi gampang. Sikat rambut Detangler bisa ditrapake kanthi rambut lurus, rambut kriting, rambut lancip, rambut kenthel, rambut rusak, wig, lan uga ekstensi. Bisa digunakake ing rambut WET utawa KERING kanthi kurang rusak. Bulu sing cerdas bisa kanthi alus misahake sanajan kusut sing paling angel tanpa nyuwek, nyengir utawa narik. Godhong rambut katon mengkilap lan sutra tanpa luwih cilik. Sikat rambut Detangler dirancang kanthi apik kanggo nyilikake rasa nyeri lan kanggo nglindhungi rambut saka pucuk. Sampeyan bisa nyikat kanthi kurang meksa supaya bisa ngilangi rambut kanthi kurang. Sikat rambut teles ora kaya sikat biasa, rambut sampeyan disikat, disikat nganggo simpul Rikat sikat kanthi angel mbatalake rambut sing angel kanggo pengalaman bebas rasa sakit kanthi kurang meksa supaya sampeyan ora bisa ngrusak rambut sampeyan. Bulu sikat sing fleksibel cocog kanggo wong diwasa lan bocah sing kulit sirah alus utawa sensitif. Bulu unik kanthi lembut bisa misahake sanajan kusut sing paling angel tanpa nyuwek, nyengir utawa narik. Nalika sikat biasa bisa digunakake ing rambut, biasane nyuwek rambut lan rambut sing dirajut tinimbang dicukur. Bulu bisa dikirim sms ing uji coba 4-5N saiki.

    Kita duwe macem-macem bentuk sing bisa ditindakake karo detangler. Lan bisa kanthi efek beda. Lapisan karet, transfer banyu, transfer panas, lukisan listrik UV, shinning kabeh kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane