UV listrik, transfter banyu, sikat rambut nyithak rambut nganggo gagang sing dirancang

Katrangan singkat:


  • Bahan: Karet ABS, nilon, bulu.
  • Werna: Emas, Biru , kembang… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    167-2586UV 167-2554UV 167-2151UV  167-2187UV

    167-2586UV, 167-2554UV, 167-2151UV, 167-2187UV

    B142-2586B B142-2185B B142-2143B B142-2152B

    B142-2586B, B142-2185B, B142-2143B, B142-2152B

    S09-2286S S09-2586S  S09-2151S S09-2152S

    S09-2286S, S09-2586S, S09-2151S, S09-2152S

    S09-2586S S09-2554S S09-2561S S09-2562S

    S09-2586S, S09-2554S, S09-2561S, S09-2562S

    S43-2586S S43-2151S  S43-2213SC S43-2143S

    S43-2586S, S43-2151S, S43-2213SC, S43-2143S

    S121-2586S S121-2185S S121-2187S S121-2143S

    S121-2586S, S121-2185S, S121-2187S, S121-2143S

    S140-2586S S140-2151S S140-2143S S140-2111S

    S140-2586S, S140-2151S, S140-2143S, S140-2111S

    S148-2586S  S148-2151S  S148-2213SC S148-2152S

    S148-2586S, S148-2151S, S148-2213SC, S148-2152S

    T90-2151S T90-2143S T90-2127S T90-2214SC

    T90-2151S, T90-2143S, T90-2127S, T90-2214SC

    T150-2586UV T150-2214UVC T150-2143UV T150-2152UV

    T150-2586UV, T150-2214UVC, T150-2143UV, T150-2152UV

    Langkah-langkah pangolahan

    Pre-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ tuku-Komponen ------ bagean ------ Kualitas Injeksi ------ inspeksi-Komponen ------ bagean ------ permukaan ------ rampung-Kualitas ------ inspeksi-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pengepakan.

    Pasar Ekspor Utama

    Asia, USA, Timur Tengah / Afrika, Eropa, Australia, India.

    Kemasan & Pengiriman

    Port FOB: NINGBO

    Wektu Utama: 45-60days.

    Paket Biasa: Saben rerumput nganggo tas nilon sing mbukak. 12PCS / kothak njero.120PCS / karton.

    Cara pambayaran: Deposit 30% T / T sadurunge, saldo pambayaran karo salinan B / L sawise dikirim.

    Rincian Produk

    Pola sing apik banget + Bantal Fleksibel + Bulu Celeng Alami + Bulu nilon alus. Iki lembut lan menehi kahanan alami ing kulit sirah & rambut kanthi nggunakake teknik sing wis digunakake wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur. Nalika bulu babi nambah rambut sampeyan, rambut nilon sing luwih dawa, kaku nanging fleksibel tekan kabeh kulit tanpa perjuangan, pijet saben inci kulit sirah. Kabeh bentuk sirah bisa digunakake ing cekelan apa wae.

    Sikat Babak kanggo Pangatusan Blow kanggo Wanita lan Pria tanpa preduli gaya rambut, Kuas Round kanthi fungsi liyane Ora preduli sampeyan pengin sikat Round, Vented utawa Straight. Sikat gaya bunder sing berkualitas bisa mbantu sampeyan mbenerake lan nggulung kebutuhan salon & omah. Sikat rambut iki Cocog kanggo Rambut Panjang Utawa Cendhak, Kriting Utawa Lurus, Kandel Utawa Apik. Sikat Kita Disain Kanggo Mlaku Ngliwati Jinis Rambut sing Mbusak Kusut Nalika Nggawe Rambut alus. Kerjane Apik Kanggo Rambut Basah Utawa Garing lan Cocog Kanggo Pria, Wanita Lan Bocah.

    Sikat rambut iki bisa nganggo cetakan listrik UV, kanthi kembang, cetakan transfer banyu kayu, cetakan warna-warni. Desain khusus nganggo sikat sing sampurna kanggo festival lan hadiah. Kita duwe sekitar 20 desain sing ana. Uga desain bisa disesuaikan. Sampeyan bisa nawakake desain dhewe supaya bisa ngormati privasi produk sampeyan. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: